Stoeien met de website

Vandaag ben ik weer eens aan het stoeien met de website. Ik ben al erg blij dat ik  het stoeien kan noemen, want in het begin was het een gevecht! Al vanaf het begin van het ontstaan van internet ben ik een groot fan en maak ik er op allerlei manieren dankbaar gebruik van. En zoals je soms zaken voor lief neemt en ze als normaal en misschien wel gemakkelijk beschouwt.
Zo ben ik ook begonnen aan onze website. Dat doe ik toch even? Ikke die al jaren ervaring heeft op internet, dat kan ik, dacht ik…

René had al een eerste stap gezet door een domeinnaam te registeren en ook een host voor onze website te vinden. En nu dan nog een pagebuilder. Een CMS (even opgezocht wat het betekend: ContentManagementSystem) in mijn werk had ik al eens gewerkt met een CMS en dat was altijd stoeien, en ik dacht dat ligt vast aan dát systeem. Nu blijkt dus dat CMS gewoon echt hartstikke lastig is… Wij hebben gekozen voor WordPress, zij hebben leuke tutoral filmpjes waar wij weer veel van kunnen leren!

En na veel bloed, zweet en tranen staat dan nu ook de website. Ik kan nog niet zeggen als een huis, maar toch zeker wel als een goeie vouwwagen ;-). En schrijf ik nu hier mijn eerste Blog!
We zijn er erg trots op en vinden het dan ook leuk als je een reactie achterlaat. Ook zeker met feedback, want dat kan onze site alleen maar verbeteren!

 

0 comments on “Stoeien met de websiteAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *