Hoe wij zijn ontstaan

rene-zijn-telefoon-1721

Wij zijn René & Bodine Schoemaker, al vanaf 2000 zijn wij gelukkig met elkaar en al die tijd hebben we voor een baas gewerkt. En toch kriebelde het om iets voor ons zelf te beginnen, maar in wat? Begin bij je passie zeggen ze dan. Nou dat is toch wel lekker eten! Dat hebben we altijd met plezier ontdekt. In de vakanties BBQ-en en als het even kan ook in onze heerlijke tuin. Vooral vlees en vis zijn favoriet bij ons. Met een aanvulling van salades, aardappelgerechten, brood, kruidenboter en groenten.

Mensen uitnodigen bij ons thuis en dan met z’n allen lekker eten, drinken en veel gezelligheid. Verzorgen zit zeker Bodine in het bloed.

En hoe blij kunnen we dan worden als we dit ook voor anderen mogen doen. En dat is wat we met ons bedrijf willen uitstralen. Anderen blij maken met onze producten. Wil jij dat wij ook jou feest tot een succes maken, vraag dan een offerte aan (link)!

Als wij iets te koop zien dan zien we vaak ook wat we er aan zouden willen veranderen. Bijvoorbeeld: ‘Hey wat een mooie BBQ!’ ‘Maar als je dit en dit veranderd wordt hij nog mooier’. Daarom is het vaak zo dat RenĂ© zijn eigen producten maakt. Op maat geheel naar onze wens. En als je wilt dus ook naar jou wens. Wil jij ook een BBQ op maat? Zodat hij perfect in jullie tuin, boot, vakantiewoning of caravan past. Kijk dan op de pagina waar we daar meer over vertellen(link)!